Новини

Fish XXL – колко струва и дали си струва парите

Добър улов е невъзможно без добра стръв. Какво рибарите не се опитват! Сред огромното разнообразие от стръв, всеки намерен валиден начин да се върне у дома с богат улов, но … да не забравяме за инструментите, които са специално предназначени да възнагради беше наистина щедър.

Trigger риба ухапване XXL е най-доброто средство, известен сред рибарите, професионален и аматьори. Като се опитах много примамки, повечето рибари се съгласиха, че активаторът за ухапване увеличава шансовете за улов на голяма риба няколко пъти.

За да разберем особеностите на стръвта да се започне с разговор за летен и зимен риболов. Тези, които не разбирам въпроса, да кажем, че има значителна разлика. Ако лятото е достатъчно да се използват варени зърнени култури с капки анасон, за зимния период на тази стръв ще бъде неефективен. Защо? Просто е. Когато температурата е под 10 градуса, миризмите са “замразени” и рибата се чувства стръвта. Вашите усилия са сведени до нула, а това няма значение колко часа седите в дупката. Наградете се с щедра производство е малко вероятно.

Какво е аерозол-и защо имате нужда от него

на активатор риба XXL – добавка за голям улова. гаранциите Производителят гарантира, че уловът ще бъде повече риба ще бъдат уловени е по-голям. Но … това не означава, че тя ще отиде на куката. Не е била анулирана в 5 часа сутринта и намирането на добри места за риболов. Важно е да се разбере, че този инструмент не е вълшебна пръчица, че ще направи всичко за вас. Trigger риба ухапване XXL само засилва ухапване, активизира процеса, но не върши цялата работа за вас. Така че, първото нещо, което да направите, е да ставам рано. Следваща е да се намери подходящо място. И тогава всичко по план – ние използваме стръв и в очакване на улова

.

И така, какво е толкова сензационно в тесните и широките кръгове? Спрей активатор Fish XXL – стръв риба, който се продава в малки бутилки от 30 мл. Въпреки малкия обем, консумацията е много икономичен. Запомнете: повече не е по-добре. Размерът на впръсква течност трябва да съответства на препоръките на производителя. За да направите това, внимателно прочетете инструкциите за употреба.

Спреят се характеризира с гъста консистенция, което е важно предимство над течни колеги – осигурява дълготраен ефект привлекателен. Както се вижда, стръв привлича от далечни разстояния, дори голяма риба. И това, което рибар не мечтае за нея!

Предистория: активното вещество има богата кафяв цвят, който е идеален за стръв. В ледената вода, напълно прозрачен, примамката ще изглежда естествено и да бъде ефективно средство за съблазняване дори плах и предпазлив рибата.

“Shy риба предпочита стръв с тъмно пране. Вие печелите!”

Състав на вещество, предназначени да обичам всички видове риба – мирни, хищни и внимателни. Внимателно балансиран състав е създадена само за да ви направи доволни семейството и приятелите си щедър улов.

Важно! Веществото е абсолютно безопасни за хората и най-балансиран за риба.

Протеинът е сепия, който е един от основните компоненти, като михалица, костур и Rotana. Петролните linnets примамва сом и платика. Kaffir вар е за лин, червеноперка и Любица и слон чесън – за шаран, щука, платика и шаран. Както може да се види, да се хванат всеки риба е спокоен, хищнически и дори леко, което се характеризира с трепет. Това е основната задача на инструмента е да се осигури голям улов риба, която се намира в река или езеро, независимо от неговия вид.

Как работи стръвта: разполага улов

Фиш XXL работи бързо и ефективно, почти мигновено. След като стръвта е във водата, той веднага започва да действа. Особеността е, че веществото е уникална по своя състав. Това означава, че съставките са оптимално балансирани. Активни вещества, които имат силно ароматен ефект, бързо се разтварят във вода, като по този начин получаване на лигавицата на рибата.

Вторият етап е, че ароматните компоненти директно засягат производството на нервните окончания. В резултат на това рибата не може да се контролира, губи бдителност и предпазливост и поглъща куката.

Основните предимства на спрея: EM>

 1. Време на действие -. 5 минути, за да от сънливост риба активно
 2. допринася за повишаване на нормалната улов в три пъти!
 3. ароматни компоненти са комбинирани в уникална комбинация, стръв за всички видове риба.
 4. спрей активатор риба XXL работи добре в ледената вода.
 5. Перфектен за зимен и летен риболов.
 6. OL>

  Използване на стръв правилно Fish XXL

  Отивате риболов, първото нещо, да ставам рано и търсите на правилното място. Имайте предвид, че като основен храната, можете да използвате всеки стръв, дори и хляба. Преработените храни стръв, можете да го превърне в вкусна хапка за риба.

  Забележка! За улов на мирно риба, достатъчно, за да се справят с храна 24 спрея. За срамежливи риба ще се нуждаят от повече спрей. Препоръчително е да обработва хранят 7-8 разклонения на дозатора. Една силна концентрация ще приспи бдителността на рибата и ще допринесе за факта, че тя ще отиде на куката.

  Важно! Улавянето 2-3 риби, се препоръчва да се повтаря процедурата. Примамките се разтваря във вода и губи своята сила на действие, така че не се забравя от време на време да се пръска хранителната прясно аерозола.

  Производителят гарантира рибни хапки след 10 минути след употребата на спрей. Направете дупка по-широко и да чака своята плячка. Само не забравяйте за стандартните правила за предпазливост. Тя е на зимен риболов никога не боли.

  Допълнителни предимства риба XXL

  Спрей идеален за използване в различни водни басейни. В реки, езера, язовири – без значение къде се лови, уловът е гарантирано! Преди да влезе в пазара на инструмента беше старателно тествана за ефективност от няколко групи разработчици.

  Разбира се, много зависи от характеристиките на резервоара (отворен или затворен), време на годината, време на деня, както и бдителността на рибарите. През зимата, стръвта трябва да се работи по-често. Това правило ще се прилага за риболов в течаща вода. В река стръв се използва по-бързо от езерото

  Уникален състав, развитието на които отне три години, допринася за улавяне различни риби в различни условия. Сега няма нужда да купувате няколко вида примамки, а не да се завърнат у дома с празни ръце. Просто вземете риба XXL, и по-не е нужно. Освен ако не е стръвта и търпение.

  Ползите могат да се прехвърлят и компактен размер на бутилката, която е ергономична и осигурява удобна употреба. Бутилката не заема много място в раницата си и ще се побере дори в джоба на зимната си дрехи за риболов.

  Страхувам се, че добре нахранени риба няма да захапе стръвта? Грешка! Ефект върху нервните окончания на продукцията е толкова силна, че рибата се чувства глад, при всякакви условия, дори и ако си запазва мазнини все още не пресъхнаха.

  И няколко думи за ергономията на бутилката. Тя е проектирана така, че да може да бъде най-удобно да се ароматизира различни дюзи. Една бутилка – множество решения.
  Ангажиран сделка

  Къде да купя спрей? Продажба в онлайн магазина – идеален за бюджета в съзнание купувачи. Тогава си купите риба XXL може на достъпна цена. Въпреки високата ефективност на влияние, което гарантира високото резултат цената на риба XXL е достъпна за всеки. Ценова категория – в рамките на разрешението, дори и за купувач с среден доход

  .

  Интересувате ли се от обратна връзка за активатора ухапване Fish XXL? Опитните рибари и начинаещи в този бизнес са в състояние да направи оценка на ефективността на средствата и да споделят опит. Прочетете недвижими мнения, може да се заключи, че веществото наистина работи!

  Поръчайте продукта в магазина и да изпълни доставката. Куриерът ще донесе пратката директно до вашата врата. И следя новините. В периода борсови стоки могат да бъдат закупени на по-достъпна цена

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...